Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2019 9:16:00

Jsem rád, že se do čela Rady Evropy postaví lídr z pro nás blízké země

Jsem rád, že se do čela Rady Evropy postaví lídr z pro nás blízké země

Prezident republiky zaslal blahopřejný dopis Marije Pejčinovičové Buričové

 Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v pátek dne 28. června 2019 blahopřejný dopis Marije Pejčinovičové Buričové, ministryni zahraničních věcí Chorvatska, zvolené generální tajemnicí Rady Evropy.

Vaše Excelence,

dovolte mi, abych Vás srdečně pogratuloval k Vašemu zvolení do funkce generální tajemnice Rady Evropy, které se ujmete v září tohoto roku.

Rád vzpomínám na svou návštěvu Rady Evropy ve Štrasburku v říjnu 2017 a těší mě, že se právě Vy postavíte do čela této významné mezinárodní organizace, za jejíhož duchovního otce je považován muž, kterého si nesmírně vážím – sir Winston Churchill. Pevně věřím, že do nové funkce vnesete svou profesionalitu a bohaté zkušenosti z evropské a zahraniční politiky. Jsem také rád, že se do čela Rady Evropy postaví lídr z pro nás tak kulturně a historicky blízké země, jako je Chorvatsko.

Vážená paní generální tajemnice, dovolte mi, abych Vám popřál ve Vaší nové funkci hodně úspěchu.

S úctou

Miloš Zeman
Prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama