Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2019 17:56:00

Prezident Zeman zaslal gratulaci slovenské prezidentce

Prezident Zeman zaslal gratulaci slovenské prezidentce

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal gratulační dopis Zuzaně Čaputové, nově zvolené prezidentce Slovenské republiky.

 Vážená paní prezidentko,

dovolte mi, abych Vám srdečně pogratuloval k Vašemu vítězství v přímých prezidentských volbách a k Vaší nově získané funkci prezidentky Slovenské republiky.

Vztahy mezi našimi zeměmi byly vždy nadstandardní a výjimečné a osobně mě velmi těší, že se nám i nyní, více než pětadvacet let po rozdělení společného státu, daří udržovat a rozvíjet vysokou úroveň přátelství a spolupráce, a to nejen mezi našimi zeměmi, nýbrž také, což je mnohem důležitější, mezi našimi občany.

Vážená paní prezidentko, dovolte mi, abych využil této slavnostní příležitosti a pozval Vás srdečně k návštěvě České republiky. Bude mi potěšením přivítat Vás na Pražském hradě a pevně věřím, že se nám podaří navázat na tradici osobního přátelství mezi českými a slovenskými prezidenty, které je odrazem bratrství Čechů a Slováků.

Přeji Vám pevné zdraví a mnoho štěstí, úspěchu a trpělivosti při výkonu Vaší nelehké prezidentské funkce a těším se na naši budoucí spolupráci.

S úctou

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama