Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2020 18:56:00

Prezident Zeman zaslal gratulaci starostovi Vídně

Prezident Zeman zaslal gratulaci starostovi Vídně

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal gratulační telegram Michaelu Ludwigovi, starostovi a zemskému hejtmanovi Vídně.

 Vážený pane starosto,

rád bych Vám tímto od srdce pogratuloval k Vašemu jednoznačnému vítězství v zemských volbách v rakouském hlavním městě Vídni. Výsledek voleb je jasným potvrzením Vaší dlouholeté vynikající práce pro Vídeň. Osobně bych Vám v této souvislosti rád poděkoval za Vaši dlouhodobou podporu Školskému spolku Komenský, jehož samotná existence a činnost napomáhá prohlubovat porozumění a spolupráci mezi našimi zeměmi.

Velmi rád taktéž vzpomínán na naše milé setkání během mé návštěvy Rakouska v dubnu loňského roku a pevně věřím, že až to situace opět umožní, tak se nám ho podaří zopakovat.

Vážený pane starosto, v této nelehké době bych Vám chtěl popřát především pevné zdraví a ještě jednou bych Vám rád pogratuloval k Vašemu dominantnímu volebnímu vítězství, které je potvrzením tradice v tom nejlepším slova smyslu.

S úctou

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama