Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2020 6:59:00

Projev při jmenování soudce Ústavního soudu

Projev při jmenování soudce Ústavního soudu

Projev prezidenta republiky při jmenování soudce Ústavního soudu

Vážený pane předsedo Senátu, ještě jednou Vám blahopřeji k Vašemu zvolení, vážený pane předsedo Ústavního soudu, vážený pane doktore Šámale,

blahopřeji ještě jednou, protože jsem přesvědčen, že Váš příchod do Ústavního soudu zlepší jeho dynamiku na základě Vašich zkušeností a na základě Vaší pracovitosti. Dnes jsme se smířili s předsedou Ústavního soudu, když konečně tento soud vydal rozhodnutí v ústavní stížnosti prezidenta republiky po pouhých třech letech. Není podstatné, jaký je rozsudek, to je v kompetenci Ústavního soudu, ale jestliže se to projednává tři roky, vzbuzuje to jisté pochybnosti o pracovitosti některých členů Ústavního soudu.

Milý pane doktore Šámale, moc Vám přeji, až dostanete v Ústavním soudu nějakou kauzu, aby Vám netrvala tři roky. Hodně zdaru, hodně štěstí.

A víte, co vám přeji na závěr? Radost z práce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama