Ing. Miloslav Vlček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2010 15:11:00

K obviněním z nedodržení jednacího řádu

K obviněním z nedodržení jednacího řádu

Řeč na 77. schůzi PSP ČR, 18.3.2010

Vážené kolegyně, vážení kolegové, jenom fakticky. Já bych chtěl zpřesnit, z čeho jsem byl obviněn - že nedodržuji jednací řád.

Od začátku tohoto bodu byli přihlášeni v pořadí: pan poslanec Krákora, pan poslanec Hovorka a třetí řádně přehlášená byla paní poslankyně Rybínová. V tom "mezi vystoupení" pana poslance Hovorky byly všechny poznámky technické. Akorát jedno vystoupení měl pan předseda poslaneckého klubu sociální demokracie Sobotka a ten může vystupovat z titulu své funkce k čemukoliv a kdykoliv.

Faktická poznámka vždy není vedena k tématu. Je vedena k tomu předcházejícímu vystoupení. A já nepamatuji, že bychom někdy faktickou poznámku jakoby vedli k tématu. Nikdy se to nestalo. Vždy jenom k tématu vedeme řádné přihlášky. O faktickou poznámku nikdy nešlo.

Já jsem to tedy chtěl uvést na pravou míru - že skutečně zatím vystoupili řádně jenom tři poslanci, jinak to všechno byly faktické poznámky. A faktické poznámky jaksi nelze vést k věci nebo není to zvykem této Poslanecké sněmovny. Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama