Ing. Miloslav Vlček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2010 11:31:28

Miloslav Vlček svolal jednání o budoucnosti Sněmovny do nadcházejících voleb

Miloslav Vlček svolal jednání o budoucnosti Sněmovny do nadcházejících voleb

Vzhledem k průběhu předcházejících schůzí Poslanecké sněmovny, kdy došlo k faktickému zablokování její zákonodárné funkce, jsem na úterý 23.února 2010 od 8:30 hod. svolal schůzku vedení PS, předsedy vlády a vrcholných představitelů politických stran.

Vzhledem k průběhu předcházejících schůzí Poslanecké sněmovny, kdy došlo k faktickému zablokování její zákonodárné funkce, jsem na úterý 23.února 2010 od 8:30 hod. svolal schůzku vedení Poslanecké sněmovny, předsedy vlády a vrcholných představitelů politických stran.

Tématem jednání bude způsob, jakým pokračovat v jednání Sněmovny při řádných schůzích, a priority, které je třeba do nadcházejících voleb na půdě Sněmovny schválit. Na schůzku byli pozváni předseda vlády, místopředsedové Poslanecké sněmovny, předsedové poslaneckých klubů a předsedové všech politických stran zastoupených ve Sněmovně.

Ing. Miloslav Vlček
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama