Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2021 20:33:33

A co dál, vládo?

 A co dál, vládo?

Situace je stále vážná. Koronavirus se nás drží zuby nehty. Vyhráno nad ním zdaleka nemáme.

Rozhodně si neumím představit, jak všechno otevřeme a vrátíme se do „normálního“ života před pandemií. Stejně tak nejde ani pokračovat v tomto stavu, kdy vláda ani po roce nemá žádnou strategii a soustavně nám tají své budoucí plány, které zřejmě ani nemá.  PES je mrtvý a jeho znovuvzkříšení je stejně zoufalé jako si myslet, že jen vládní zákazy v podobě nelogických opatření, dělání z lidí viníky a autoritářský přístup nás spasí.

My nepotřebujeme nad sebou bič. Potřebujeme jen někoho, komu můžeme věřit, kdo s námi bude komunikovat a naslouchat nám, kdo umí dělat kompromisy v zájmu všech a kdo upřednostní rady odborníků před našeptáváním od svých marketérů a PR poradců… To se rozhodně o naší vládě říct nedá.

Tři týdny jsme seděli doma. Pan premiér nás o to prosil. A výsledek? Tvrdý lockdown jede dál a koaliční strany nás opět zoufale prosí, abychom pomohli prodloužit tento nouzový stav zoufalství… Rozhodování to není jednoduché. Situace v nemocnicích se mění k lepšímu jen pomalu. A tak bych byla ráda, kdyby vláda využila času, který jsme jí tímto dali, a konečně nám všem představila cíl naší společné cesty. Po Velikonocích se totiž budeme všichni právem ptát: A co dál, vládo?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama