Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2011 18:35:10

Vláda prokázala neschopnost vládnout

Vláda prokázala neschopnost vládnout

Vláda Petra Nečase prokázala za dobu své krátké existence absolutní neschopnost vládnout. Voliči si zvolili své představitele s tím, že to bude na 4 roky a s tím, že vláda bude řešit problémy občanů.

Bohužel, opak je pravdou. Vláda se zabývá sama sebou a svými jednotlivými ministry. Je evidentní, že tato trojkoalice není schopna řešit problémy naší země a jejích občanů. Za svoji krátkou existenci napáchala kauzy Barták, Drobil, Vondra, Dobeš, Bárta. Myslím, že každý rozumně uvažující člověk musí uznat, že za tak krátkou dobu působení je to opravdu dlouhý výčet různých kauz.
 
To, co nám v současné době předvádí, bych se nebála nazvat vládní fraškou, která vrhá špatný dojem nejen na vládní protagonisty, ale na celou politiku. Nezbývá než věřit, že celé to divadlo se nezvrhne v obhajobu něčeho takového jako je velká koalice. Myslím si, že nastal čas vyzvat všechny slušné a poctivé poslance, aby v PS podpořili kroky, které by vedly k navrácení důvěry v českou demokracii. Je třeba vytvořit koalici. Nikoli však koalici politických stran, ale koalici slušných. Všechny takovéto snahy bude KSČM podporovat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama