Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2022 12:45:00

Viníkem krachu jednání jsou jednoznačně Piráti

Viníkem krachu jednání jsou jednoznačně Piráti

Komentář na facebookovém profilu k situaci na pražském magistrátu

 Tohle není dobře. Přeložme ale do češtiny, do čeho pánové Hřib a Čižinský tlačili politiky ODS: Chtěli po nich, aby vstoupili do stávající vládnoucí koalice a pokračovali v ní v menšině. To by nemohlo znamenat žádnou změnu v pražské politice, o které ODS v koalici SPOLU ve volbách usilovala.

Je mi líto, ale viníkem krachu jednání jsou jednoznačně Piráti. Odmítli přitom návrh, který jim přisuzoval nejvíce křesel v radě ze všech stran. Zněl: Piráti-4, ODS-3, TOP 09-2, KDU-ČSL-1, STAN-1.

Vedl jsem v životě dost koaličních jednání na to, abych mohl tvrdit, že tohle byl vůči Pirátům mimořádně férový a vstřícný návrh. Většinu si pro sebe “urvat” nechtěla žádná politická strana a Piráti by měli o jednoho radního víc, než v minulém volebním období.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama