Ing. Monika Červíčková

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.11.2020 8:42:00

Je důležité podporovat vyšší zastoupení žen v politice

Je důležité podporovat vyšší zastoupení žen v politice

Komentář na facebookovém profilu k zastoupení žen v politice.

Tak jak jste zvládli další týden? Já jsem si dnes připadala trochu jako na telefonní ústředně. Dopoledne jsem strávila hlavně telefonováním k řadě akcí, které připravujeme. Protože jsou stále platná omezení pro akce v prostorách Sněmovny, budou ty naše probíhat online - nechci se totiž smířit s tím, že budeme pasivně čekat na zlepšení situace...

Už podruhé se tak přes obrazovky setkám s ostatními členy naší pracovní skupiny k tématu zneužívání seniorů. Hodně se těším i na kulatý stůl k rozvoji dostupného bydlení, který chystáme na konec listopadu, protože jde o čím dál palčivější téma.

V rámci online rozhovoru jsem taky dnes odpovídala na otázky k výzkumu, který se týká zastoupení žen v politice. Musím uznat, že má přechod do online prostoru něco do sebe - šetří čas a přitom jde u většiny pracovní agendy o velmi jednoduchý, efektivní a nakonec vlastně docela příjemný způsob fungování. Průzkumu se vedle mě zúčastnily i další političky napříč politickým spektrem, tak jsem zvědavá na jeho výsledky.

Myslím, že je důležité podporovat vyšší zastoupení žen v politice, a to na všech úrovních. Zároveň s tím ale vždy dodávám, že se hlavně musí podporovat ženy mezi sebou a nejít si nesmyslně po krku, což zatím tak úplně nefunguje...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama