Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2022 14:24:50

Pražští zastupitelé hnutí ANO plně podporují návrh podpory Ukrajině!

Pražští zastupitelé hnutí ANO plně podporují návrh podpory Ukrajině!

Zastupitelé hnutí ANO na čtvrtečním jednání zastupitelstva jednomyslně podpořili návrh primátora Hřiba na podporu hlavního města Ukrajině a poskytnutí finančního příspěvku ve výši 10 milionů korun na humanitární pomoc prostřednictvím Člověk v tísni.

"Tvrdě odsuzuji chladně promyšlený útok Ruska na Ukrajinu. S kolegou Patrikem Nacherem jsme dnes navrhli zastupitelstvu vyčlenění ubytovacích kapacit pro ukrajinské uprchlíky. Praha v tomto musí být jednotná," uvedl předseda pražské organizace hnutí ANO Ondřej Prokop s tím, že je rád, že nad tímto tématem panovala na zastupitelstvu shoda.

Jeho slova potvrzuje i to, že se zastupitelé napříč politickým spektrem dohodli na vzniku pracovní skupiny, v níž budou zástupci koalice i opozice a která bude dále sledovat situaci na Ukrajině a řešit případnou další pomoc.

Ing. Ondřej Prokop

předseda hnutí ANO v Praze

773 522 246

oprokop@gmail.com

sledujte mě prosím také na: 

Facebook: https://www.facebook.com/IngOndrejProkop/

Twitter: https://twitter.com/oprokop

Instagram: https://www.instagram.com/oprokop/?hl=cs

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama