Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2024 22:42:33 - Julie.

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tomsik1, blbnaentou, ročníkjenapadesít, Vida, Jana11, Skaláček, Pavelyar, Kritická, eva41, drobeřek, Průměrňák, mipetros, velinak, ptata, silverA, mamcaRBK, Vesmir, outrata, oldbeat, Pamětník2, rsj, Vasa, Arabeska, jarolav, Eťa, Jan Cidrych, medard, Josef Hašek

Odpověď

23.07.2024 8:54:08 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Otázkou je, co je obstrukce. Dnes masmédia považují za obstrukci jakékoliv vystoupení, které je delší. Pro mě je obstrukce to, že někdo čte několikahodinový text, který nesouvisí s tématem. Když já mám půlhodinový projev, kde se vyjadřuji třeba ke korespondenční volbě, tak to je k tématu. Dlouhé projednávání není divadlo. Párování se používá při klasické schůzi. Při mimořádných schůzích se nepáruje. Korespondenční volby byla na programu mimořádné schůze.

Patrik Nacher