Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2019 11:42:51

Nejvyšší možné pohrdání lidmi

 Nejvyšší možné pohrdání lidmi

tak se dá definovat následné "naše generace musí vychcípat a nastoupí noví bojovníci", sdělila národu herečka Eva Holubová a pokračovala v květomluvě na téma, že lidé mají možná zdevastované mozky.

Prý zapomněli, co tu bylo. Každá doba má své, byli jsme o pár let mladší, rodily se děti, lidé prožívali své radosti i strasti. Hrála se divadla, točily filmy, na které se dodnes rádi podíváme. Každá doba má své klady i zápory. Historii nelze lakovat na černo ani na růžovo. Zvláště dnes, v tolik proklamované době demokracie, můžeme ve volbách dát hlas komu chceme. Pokud se této dámě z hereckého pohledu nelíbí současný premiér, nechť mu nedá svůj jedinečný hlas, ale přát národu, aby vychcípal, je poněkud silné kafe od této "distingované" dámy naší herecké scény. Člověk nechcípá, ale umírá a spíše by se slušelo ponechat každému právo na vlastní názor, nežli dávat na odiv absurdní a scestné myšlenky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama