Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2014 13:41:27

Exministr Chalupa a jeho fotorámečky

Exministr Chalupa a jeho fotorámečky

Za rámeček si rozhodně hospodaření Ministerstva životního prostředí nedáme. Miliony vyhozené doslova oknem a kam tyto peníze šly? Na externí mediální poradce a další poradce, ale i na nakupování fotorámečků za 15 000 korun kus.

 Některé fotorámečky už neumí pracovníci ministerstva ani najít, a tak se nabízí otázka: nebylo lepší věnovat tyto peníze na ochranu životního prostředí? Marně totiž mnohá města a obce žádají o finance, které by pomohly zachovat přírodu v její původní podobě. A mám také za to, že takováto pozitivní činnost ve prospěch přírody by nepotřebovala ani mediální poradce, lidé by sami hodnotili ministra velmi pozitivně. Jediným výsledkem poskytnutí finančních prostředků mediálním poradcům či společnostem je, že vydělali jejich majitelé či poskytovatelé těchto služeb. Nedá se totiž ani říci, že by ministr Chalupa měl natolik pozitivní ohlas, který tito lidé měli zajistit. Ministr ve své funkci skončil, poradci se rozutekli s plnými kapsami peněz a ti, kteří by peníze užili opravdu ve prospěch přírody, ostrouhali mrkvičku. Věřme, že nový ministr životního prostředí bude raději používat vlastní hlavu.

Ing. Pavel Kováčik, předseda poslaneckého klubu KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama