Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2011 16:40:00

Bártovi s Jarolímem schází pro pomluvy důkazy, snaží se zdržovat soud

Bártovi s Jarolímem schází pro pomluvy důkazy, snaží se zdržovat soud

Během dnešního soudního jednání ohledně mé žaloby na místopředsedu Věcí veřejných Tomáše Jarolíma pro jeho pomluvy na moji adresu vyšlo najevo, že Jarolímovi scházejí jakékoliv důkazy pro obvinění na moji adresu.

Proto místo důkazů navrhuje Jarolím jako svědky další osoby, kteří mají s věcí společného jen to, že se známe. I soud došel ke stejnému závěru, kdy případ dnes odročil na neurčito, neboť musí vůbec posoudit, zda jsou takové důkazy vůbec nutné.
 
Je zřejmé, že návrhem pánů Foldyny či Fišery coby svých svědků se dovršuje společná dehonestační kampaň vůči mně, vedena mými soupeři v ústecké ČSSD společně s Věcmi veřejnými. Proto podobný postup očekávám i v případě mé žaloby na Víta Bártu, kde také dochází k podobnému kličkování a hledání argumentů á la jedna paní povídala.

Že to mají Věci veřejné v hlavách popletené, vymýšlejí si a fabulují, jsem pochopil po shlédnutí včerejších Otázek Václava Moravce, kdy Radek John avizoval zásadní soudní spor mezi Jarolímem a "kmotrem Bendlem".

Každému musí být po dnešním průběhu soudu zřejmé, o jak nepravdivou a účelovou kampaň se v tomto případě jedná.

Petr Benda
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama