ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2019 12:54:00

Parter před Šlechtovou restaurací čeká rekonstrukce

Parter před Šlechtovou restaurací čeká rekonstrukce

Rada hl. m. Prahy dnes rozhodla o výběru dodavatele veřejné zakázky na rekonstrukci parteru před Šlechtovou restaurací. Stala se jím společnost PSS Bohemia, s.r.o., s nabídkovou cenou 23 695 591 Kč bez DPH.

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce centrálního prostoru před Šlechtovou restaurací ve Stromovce, který je jedním z nejvýznamnějších cílových míst v celém parku.  Naváže na opravu restaurace samotné a na rekonstrukci dna bývalého rybníka. Parter bude zcela obnoven včetně květinových záhonů, trávníků, závlah, odvodnění a zpevněných ploch. Součástí rekonstrukce bude instalace veřejného osvětlení a doplnění mobiliáře.

„Věřím, že návštěvníci Stromovky novou podobu Šlechtovy restaurace a jejího blízkého okolí ocení,“ uvedl náměstek primátora hl. m. Prahy pro oblast infrastruktury Petr Hlubuček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama