ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2019 11:04:00

Rozhodli jsme se ulevit rodičům v době stávky učitelů

Rozhodli jsme se ulevit rodičům v době stávky učitelů

Jako reakci na vyhlášení stávky učitelů dne 6. listopadu budou mít děti a studenti možnost navštívit pražskou zoo za symbolickou jednu korunu. Náměstek primátora hl. m. Prahy Petr Hlubuček tak chce ulevit rodičům i školám.

 „Rozhodli jsme se, že ulevíme rodičům a v době stávky učitelů nabídneme dětem alternativní program v podobě návštěvy naší zoologické zahrady za symbolickou jednu korunu,“ říká náměstek Petr Hlubuček.

„I když obvykle slevami hodně šetříme, nápad pana náměstka Hlubučka umožnit dětem v den učitelské stávky vstup do zoo za symbolické vstupné jsme přivítali. Ve středu 6. listopadu tak vstupné do Zoo Praha pro děti a studenty činí 1 korunu a pro dospělé 50 korun,“ doplňuje ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek.

Pražská zoologická zahrada je otevřena od 9:00 do 16:00 hodin a návštěvníci si v areálu zoo mohou prohlédnout i nedávno otevřený Rákosův pavilon pro vzácné papoušky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama