Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2020 12:22:00

Pavel Fischer se ve své „moudrosti zařadil“ vedle Jana Hrušínského

Pavel Fischer se ve své „moudrosti zařadil“ vedle Jana Hrušínského

Komentář na facebookovém profilu k výrokům senátora Fischera.

Tak tady už začíná rozum stát. Sluníčkářský senátor Pavel Fischer se ve své „moudrosti zařadil“ vedle Jana Hrušínského. Děkování českých vládních činitelů Číně za to, že umožnila nákup zdravotnických prostředků, hraničí podle senátora s vlastizradou. Tak měl sehnat roušky sám, když je tak chytrý! Lékaři, zdravotní personál a spousta lidí je bez roušek, a pan senátor do toho tahá politiku a svou nenávist k Číně. To je opravdu hnusné politikaření v čase krize! Také se mi nelíbí, že jsme závislí na Číně, ale plivnout někomu na ruku, když nám ji podává, není hezké.

„Klanět se čínským rouškám koupeným za české miliardy hraničí s vlastizradou. V čase ohrožení zdraví lidí se nechutně hraje o mocenský vliv v naší zemi,“ napsal senátor. „Suverénní země se neklaní, suverénní země něco dělá,“ dodal. Prostředky proti koronaviru by se měly dle něj vyrábět v Evropě.

Také se mi nelíbí, že jsme závislí na Číně, ale plivnout někomu na ruku, když nám ji podává, není hezké. A prostředky proti kronaviru a roušky a podobně by se měly vyrábět v naší zemi. Na Evropskou unii a jiné evropské země spoléhat nemůže, protože se budou start sami o sebe, nebo nám dodávky zadrží jako Mutti Merkel. Evropská unie nám žádné roušky nezjistila a v koronavirové krizi naprosto selhala! S vlastizradou podle mě hraničí, když se někdo klaní Bruselu, Berlínu a Washingtonu.

Kvůli globalismu a záměrné likvidaci soběstačnosti národních států globalisty, jako je podle mě i pan Fischer, nejsme soběstační prakticky v ničem a vše musíme dovážet. Podle hnutí SPD musí být Česká republika znovu suverénním a ekonomicky soběstačným státem, který není závislý na ostatních a své základní potřeby si zajistí sám!

Zdroj: ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama