Ing. Věstislav Křenek

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2015 23:40:22

Putinovo tajemství není žádným tajemstvím

Putinovo tajemství není žádným tajemstvím

Kdyby se zveřejnily pravdivé informace, tak rusofobie v ČR pomine a spousta českých mediálních parazitů, kteří straší Putinem a válkou by přišlo o chleba.

 Poslední rok jsme svědky nekonečného strašení našimi veřejnoprávními médiemi Ruskem, Putinem, válkou a dalšími hrůzy. Jejich zpravodajství a další pořady stále hledají odpověď na to, co bude dělat Putin.                  Kdyby ale zprostředkovali některá jeho vyjádření, tak by vlastně neměli už co vysílat a museli by hledat jiná témata, jenže to se nehodí do celkového mediálního masírování občanů nejen v ČR ale i v samotné EU.


V níže uvedeném odkazu na video s čs. titulky  jedné z posledních tiskových konferencí odpovídá Vladimír Putin docela srozumitelně, jednoznačně a pravdivě na dotaz  reportéra BBC. Proč tohle ale neodvysílá ČT1 nebo ČT24 je zřejmé, protože odpověď Vladimíra Putina odporuje politickému zadání, které naše  sdělovací prostředky mají.


http://youbo.iprima.cz/video/sokujici-odpoved-putina-na-otazku-reportera-bbc-vas-dostane-a-mnohym-otevre-oci-16180


Přeji příjemné zhlédnutí a hlubší přemýšlení nad nesmysly různých Vondrů, Pospíšilů, Fištejnů, Šírů, Vitulů  a jim podobných.


Ing. Věstislav Křenek,                                                                                                                                          Zastupitel Plzeňského kraje a člen ÚV KSČM 



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama