Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2021 8:38:00

Ten, který měl přijít, nepřišel....

Ten, který měl přijít, nepřišel....

Komentář na facebookovém profilu k neúčasti ministra zdravotnictví Petra Arenbergera na interpelacích v Poslanecké sněmovně

 Chtěl jsem se nového ministra zdravotnictví ptát na spoustu otázek, stejně jako mnozí kolegové a kolegyně. Mimojiné na to, proč vláda nebere v potaz výzvu Sněmovny, kterou jsem předložil a která ministra vyzývá zrušit nošení roušek na prázdné ulici, když nikdo v okolí není. Stejně tak mě zajímalo, kdy toto nesmyslné nařízení skutečně zruší. Jenže ministr nikde.

Po tom, co jsme na ministra v Poslanecké sněmovně čekali, přišla SMS, že se zdrží. Nakonec dorazil až ke konci, kdy už většina interpelací proběhla bez odpovědi. Považuji to za neúctu ke zvoleným zástupcům občanů.

Své otázky mám připraveny a položím je, až se pan ministr uráčí.

Tak snad příští týden.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama