Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2020 8:36:00

Zrušení daně z nabytí nemovitosti pomůže lidem k vlastnímu bydlení

Zrušení daně z nabytí nemovitosti pomůže lidem k vlastnímu bydlení

Poslanec občanských demokratů oceňuje, že Sněmovna konečně schválila návrh na zrušení daně z nabytí nemovitosti a zároveň zanechala možnost daňových odpočtů z úroků z hypoték, jak právě Munzar navrhoval.

 „Mám radost, že Sněmovna dnes potvrdila zrušení absurdní a nelogické daně z nabytí nemovitosti, která prodražovala pořízení bydlení o 4 %. A zároveň zachovala podporu pořízení vlastnického bydlení formou daňových odpočtů úroků z hypoték. Dlouhodobě jsme o toto usilovali, protože oba dva návrhy pomohou všem lidem, kteří si chtějí pořídit vlastní bydlení. Vlastnické bydlení je jednou ze základních životních jistot a stát by měl vytvářet podmínky pro jeho pořízení,“ říká poslanec ODS Vojtěch Munzar.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama