Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2014 16:13:47

V Buštěhradě slavnostně otevřeli nové sídlo Městského úřadu

V Buštěhradě slavnostně otevřeli nové sídlo Městského úřadu

Pátek 28. února 2014 byl pro město Buštěhrad slavnostní. V zrekonstruovaném křídle zámku bylo oficiálně otevřeno nové sídlo Městského úřadu.

Pátek 28. února 2014 byl pro město Buštěhrad slavnostní. V zrekonstruovaném křídle zámku bylo oficiálně otevřeno nové sídlo Městského úřadu.  Zaplněný sál občanů pozdravili mimo starostky města Jitky Leflerové i primátor města Kladna Dan Jiránek, radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek a další hosté přímo spjatí s rekonstrukcí.

„Chtěl bych poděkovat městu, že se do tak náročného projektu vůbec pustilo a zdárně ho dokončilo. Jsem rád, že i za podpory Středočeského kraje, ten rekonstrukci zdejších prostor podpořil z Fondu rozvoje obcí a měst v letech 2011 a 2012.“ řekl radní Štefek. Poukázal dále i na další investici kraje – zahradu, která od minulého roku slouží veřejnosti a zmínil se i o problematice rekonstrukce krajské části zámku. „Na opravu zámku bohužel ani kraj, ani město peníze nyní nemá, ale spolu s městem řešení hledáme.“

Program mimo prohlídky prostor a občerstvení obohatilo i vystoupení Základní umělecké školy, pěveckého sboru Duha a smíšeného pěveckého sboru Buštěhrad. Následnému přátelskému setkání vévodil hudební doprovod Pavla Forejta.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama