Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2021 9:20:00

Ambice není menší než rozšíření senátorského klubu ODS

Ambice není menší než rozšíření senátorského klubu ODS

Komentář na facebookovém profilu ke znovuzvolení do čela středočeské ODS.

Od roku 2013, kdy jsem byl po volbách zvolen předsedou středočeské ODS, jsme ušli obrovský kus cesty. Z necelých 9 %, které jsme před 8 lety od voličů ve sněmovních volbách získali, přišlo letos vítězství s téměř 29 % a ztrojnásobení počtu Středočechů v poslaneckém klubu ODS.

Posílili jsme také v komunálu, senátu i v krajském zastupitelstvu. Cesta, kterou jsme se vydali, pravidelně voliči oceňují. A včera ji ocenili i v Kutné Hoře i moji kolegové, kteří mě dnes na regionálním sněmu podpořili ve funkci předsedy 90 hlasy ze 100. Přátelé, moc vám za takto vysokou podporu děkuji.

Je to pro mne závazek do další práce, ve které budu usilovat o co nejlepší výsledek v komunálních i senátních volbách, které nás čekají za rok. Ambice není menší než rozšíření senátorského klubu ODS, obhajoba postů Raduana Nwelatiho a Jiřího Františka Oberfalzera a rozšíření počtu starostů ve vedení středočeských obcí. Držte nám k tomu palce, ať se to povede.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama