Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2021 15:22:34

Změna, kterou jsme vám slíbili, je tady

Změna, kterou jsme vám slíbili, je tady

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům voleb do Poslanecké sněmovny

Vážím si vaší podpory pro koalici SPOLU a děkuji za preferenční hlasy, které jsem od vás dostal. Věřte mi, že ve volební kampani jsem já i moji kolegové odvedli maximum, projezdili jsme kraj křížem krážem a osobně oslovili tisíce a tisíce voličů.

Naše snaha se vyplatila, ve Středních Čechách jsme porazili hlavního rivala ANO s náskokem téměř 4 %. Vím, že nás teď čekají složitá povolební jednání, která budou komplikovaná zejména kvůli avizovanému postoji prezidenta Zemana. Přesto věřím, že většina, kterou společně mají obě demokratické koalice, nakonec bude hrát rozhodující roli. Čeká nás spousta práce, než vrátíme Českou republiku na cestu prosperity, ale jedna věc je už teď naprosto jasná. Změna, kterou jsme vám slíbili, je tady.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama