ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2020 10:53:00

Migranti vytvořili na Maltě největší ohnisko koronaviru

Migranti vytvořili na Maltě největší ohnisko koronaviru

Komentář na facebookovém profilu k nákaze koronavirem mezi migranty

 Ještě stále si někdo myslí, že přijímání davů migrantů Evropou je žádoucí? Ze skupiny 94 migrantů, které v pondělí zachránilo z potápějícího se člunu maltské námořnictvo, jich bylo 65 pozitivně testováno na covid-19. Další na výsledky ještě čekají.

Ne, „stěhování národů“ opravdu není správnou cestou. Migranti na Maltě vytvořili největší ohnisko nákazy. Ne všichni migranti navíc jsou zadrženi, vyšetřeni a případně dáni do karantény. Řada z nich se do Evropy dostane bez vědomí kohokoliv.

V době, kdy dělá celý svět maximum k eliminaci šíření pandemie a důsledky bezpečnostních opatření potápějí světovou ekonomiku, je tohle opravdu smutný příběh.

Opakuji to stále dokola. Pokud někdo chce těmto lidem pomáhat, nechť tuto pomoc míří do zemí, kde je jí potřeba. To je jediné správné řešení. Hromadný přesun uprchlíků do Evropy opravdu nic nevyřeší.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama