ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2020 11:49:00

Naprostá zrůdnost, trest by měl být exemplární

Naprostá zrůdnost, trest by měl být exemplární

Komentář na facebookovém profilu k vražednému útoku na ulici v druhém největším britském městě Birminghamu

 Často mi někteří sluníčkáři spílají, že komentuji pouze závažné zločiny, které působí nepřizpůsobiví migranti, případně zločinci odlišných kultur. Nezapomínají dodat, že migranti rozhodně kriminalitu výrazně nezvyšují a měli bychom jim naopak pomáhat, ne je soudit. Mám se prý zaměřovat na bělochy a křesťany a jejich trestnou činnost.

Proto záměrně komentuji i tento případ (ZDE), kdy média prozatím neuvádějí, kdo byl pachatelem. Ať to byl kdokoliv, je to zrůda. Tento muž za sebou nechal jednoho mrtvého a sedm zraněných, z nichž dva jsou v kritickém stavu. Oběti se "dopustily" jediného - byly v nesprávný čas na nesprávném místě. Domů už se minimálně jedna z napadených osob nikdy nevrátí.

Upřímně by mne zajímalo, kdo byl pachatelem tohoto hrůzného činu a jak bude potrestán. Sluníčkáři jsou si určitě jisti tím, že šlo o Evropana bílé barvy pleti. I kdyby tomu tak bylo a pachatel třeba předstíral duševní poruchu, jak tomu bývá poslední dobou zvykem, trest by měl být exemplární - to je bez debat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama