ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2020 22:10:00

Volební lístky doma nečekejte, dostanete je až ve volební místnosti

Volební lístky doma nečekejte, dostanete je až ve volební místnosti

Komentář na facebokovém profilu k senátním volbám

POMŮŽEME SPOLEČNĚ SLOVÁCKU. Dnes a zítra rozhodnete o tom, kdo se stane na období dalších šesti let slováckým senátorem. Máte to ve svých rukou pouze Vy a nikdo jiný. Budu proto rád, když přijdete k volbám a podpoříte mne svým hlasem.

Kdy a jak volit

Pátek od 14 do 22 hodin
Sobota od 8 do 14 hodin
Volební lístky doma nečekejte, dostanete je až ve volební místnosti

Čeká nás náročná doba, která si žádá, aby také v Senátu pracovali lidé, kteří budou mít odvahu a odhodlání bránit nejen naše zdraví, ale především zdravý rozum, prosperitu státu, našeho regionu i každého jednoho z Vás, naše tradice i tolik opomíjenou svobodu a spravedlnost.

Během uplynulých šesti jste měli možnost se přesvědčit o tom, že můj hlas je slyšet, že za region vytrvale bojuji a nenechám se jen tak odradit. Takovým senátorem jsem připraven být i do budoucna.

Pokud mi věnujete svou důvěru, nadále budu pomáhat Slovácko, bojovat proti nesmyslům, byrokracii, regulacím, nelegální migraci i diktátu z Bruselu, budu prosazovat důležité i odvážné zákony, usilovat o více peněz na zdravotní péči, a také o lepší podmínky pro živnostníky, seniory či mladé rodiny. V neposlední řadě hodlám bránit tradiční kulturní hodnoty proti těm, kteří je chtějí pod záminkou „módních trendů“ zašlapat do země.

Současně chci dohlídat klíčové investice na Slovácku, jako je rekonstrukce bývalé věznice v Uherském Hradišti nebo výstavba dalších etap slovácké dálnice D55. Nevzdám svůj boj proti OSA a netransparentnímu vybírání autorských poplatků ani prosazování rozumné tolerance alkoholu u cyklistů na cyklostezkách. ??

Znáte mne i mou práci. Jako nezávislý kandidát se nemusím klanět stranickým sekretariátům nebo posluhovat „vyšším zájmům“, a proto mohu svobodně bojovat za Slovácko.

Pokud zastáváte stejné hodnoty a priority jako já, přijďte prosím k volbám. Děkuji za každý Váš hlas

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama