ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2018 9:43:36 - mako jako pako

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zmrdak-Silne-vyjadreni-o-Andreji-Babisovi-od-herce-z-Varu-543171

toto pane senátore myslíte opravdu vážně ??takový titulek a vedle foto pana premiéra ? PL je už taky pěkná žumpa,to vám povím ! nejsem pro Babiše, ale Vy už nemáte žádnou kulturu a bylo by třeba -vef- a -mp- trošku srovnat ! toto není žurnalistika, článek nemá smysl a je hluboce urážející !co etický kodex ,když v názvu článku píšete zmr´dák ??co to je ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2018 10:18:04 - Ivo Valenta
Dobrý den,

Já osobně do obsahu ani činnosti Parlamentních listů nezasahuji, média jsou pro mne pouze investicí. PL patří mezi jedny z nejnavštěvovanějších webů (v uplynulém roce zaznamenaly svou doposud nejvyšší návštěvnost - více jak 82 milionů návštěv za rok).

Níže tedy připojuji reakci ředitele redakce.

Pro další dotazy ohledně publikování redakčního obsahu se, prosím, obracejte přímo na redakci na adrese redakce@parlamentnilisty.cz.

S pozdravem
Ivo Valenta

Odpověď redakce:

Přeji dobrý den.

Chápeme, že jde o neblahý jev, ale vulgarita vůči premiéru Babišovi se v posledních dnech stupňuje. Po panu Kalouskovi a panu Topolánkovi k ní přistupují i mnozí umělci. PL jsou povinny reportovat, co se děje v české společnosti, proto za všechny vybraly reqkce pana Jiřího Maryška, který se dlouhodobě profiluje nejen jako herec, ale i politický aktivista. Navíc hovoří o filmovém festivalu v Karlových varech, což je podstatná společenská událost.

Tento zmíněný trend vulgarity v české politice odsoudil v dnešní pravidelné relaci na PL Zdeněk Zbořil.
Snad se brzy všichni sejdeme v klidnějších časech.

S pozdravem
Jaroslav Polanský
Ředitel redakce
ParlamentníListy.cz