JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2023 18:28:00

Vítězství jara je neodvratné

Vítězství jara je neodvratné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nastupujícímu jaru.

 Vážení přátelé, život vždycky vyhraje. Křesťané si tuto odvěkou pravdu připomínají obrazem Ježíše vstávajícího z hrobu. Příroda má zase svoje obrazy, které se nedají přehlédnout, a na které se celou dlouhou zimu těšíme. Malá kachňátka a labuťátka vozící se na zádech rodičů, rozkvétající tulipány a hyacinty, ostré zlaté slunce, které se prodírá mraky a rozpouští zbytky sněhu. I když nám to letošní zima nedala vůbec zadarmo, a ještě nás překvapila sněhovou vánicí, vítězství jara je neodvratné. Já se ještě schovávám do bundy a rukavic, ale šťavnatá, zelená tráva se nebojácně prodírá půdou.

Přeji Vám všem, abyste nasáli z přírody tu její nezlomnou životní energii, a to nejen během oslav Velikonoc, ale na celý tento rok.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama