JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2020 10:13:00

Kraj podporuje vzdělávání zdravotníků záchranky

Kraj podporuje vzdělávání zdravotníků záchranky

Vzdělávací a výcvikové středisko záchranné služby slavnostně zahájilo provoz.

Zvýšení úrovně teoretické přípravy a praktických dovedností zdravotníků jihomoravské záchranky (ZZS JMK) a příslušníků ostatních složek integrovaného záchranného systému - to především si záchranáři slibují od existence nového vzdělávacího a výcvikového střediska v Brně.

Činnost nového vzdělávacího a výcvikového střediska, které za více než 110 milionů korun vzniklo v areálu centrály ZZS JMK v Brně-Bohunicích, spolu s dalšími představiteli kraje ve čtvrtek 23. ledna 2020 slavnostně zahájil hejtman Bohumil Šimek. „Neustálé vzdělávání zdravotníků je to, na čem si jihomoravská záchranka velmi zakládá. Zajišťuje již několik let vlastními silami výuku zdravotníků ve výjezdových skupinách, zároveň i výuku příslušníků ostatních složek Integrovaného záchranného systému Jihomoravského kraje. Podílí se na praktické výuce budoucích zdravotnických záchranářů a nabízí také kurzy první pomoci pro veřejnost. My jako zřizovatel organizace tento trend velmi podporujeme,“ říká hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama