JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2019 22:55:00

Jedinou šancí, jak zabránit týrání zvířat, jsou vyšší tresty pro tyrany

Jedinou šancí, jak zabránit týrání zvířat, jsou vyšší tresty pro tyrany

Komentář na facebookovém profilu k boji proti týrání zvířat

O boji proti týrání zvířat toho vláda v posledních měsících namluvila hodně. Bohužel pro jejich skutečnou ochranu ale neudělala téměř nic. Ochránci zvířat dokonce tvrdí, že kroky, které vláda učinila, mohou situaci ještě zhoršit. Týká se to třeba otřesných množíren.

Stále tak platí, že jedinou šancí, jak zabránit týrání zvířat a nelegálním množírnám, jsou vyšší tresty pro tyrany. Ty zajistí novela trestního zákoníku, kterou navrhla a prosazuje TOP 09. Pokud politikům z vládních stran na zvířatech skutečně záleží, měli by jí přestat ve Sněmovně nesmyslně blokovat a co nejrychleji nám pomoci ji přijmout. Pak ať se ochranou zvířat kdokoliv z nich klidně chlubí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama