JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2020 22:41:00

Krajské organizace dostaly informace, týkající se možného výskytu koronaviru

Krajské organizace dostaly informace, týkající se možného výskytu koronaviru

Další postup a zajištění informovanosti obyvatel v regionu včetně zástupců příspěvkových organizací kraje ve školství, sociálních službách či zdravotnictví.

 To byl hlavní důvod setkání, které svolal hejtman a předseda Bezpečnostní rady Pardubického kraje Martin Netolický v sále krajského zastupitelstva. Setkání se zúčastnili také odborníci z Krajské hygienické stanice, nemocnic či zdravotnické záchranné služby.

„Svolali jsme zástupce všech organizací zřizovaných nebo zakládaných Pardubickým krajem, protože i jejich prostřednictvím chceme zajistit základní informovanost obyvatelstva. Chceme, aby dostali aktuální zprávy přímo od povolaných odborníků a ne z médií. Jedná se však také o jisté legislativní otázky jako je například případné uzavření škol, náhrady za případnou nařízenou karanténu určitých osob. Toto vše chceme, aby kolegové věděli,“ sdělil hejtman Martin Netolický, který informoval také o distribuci informačního materiálu, který se týká základních hygienických zásad.

„Po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí jsme vytvořili materiál, který je zaměřen na základní hygienické zásady, které se sice mohou na první pohled zdát samozřejmé, ale ne vždy jsou dodržované. Tento materiál budeme šířit prostřednictvím obcí s rozšířenou působností, obecních zpravodajů, ale také právě prostřednictvím našich příspěvkových organizací. Tento materiál bude také ke stažení na webových stránkách kraje,“ řekl hejtman Netolický s odkazem na speciálně vytvořenou sekci v krajském webu ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama