JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2010 9:00:00

Oceňuji rozhodnutí vlády zachovat zaměstnanecké benefity

Oceňuji rozhodnutí vlády zachovat zaměstnanecké benefity

Stanovisko Michala Haška k rozhodnutí vlády o řešení problematiky zdanění benefitů.

Asociace krajů ČR oceňuje podvečerní rozhodnutí úřednické vlády Jana Fischera předložit v legislativní nouzi novelu zákona o DPH, která řeší problematiku zdanění zaměstnaneckých výhod.

Připomínáme, že odpovědnost za nynější vyhrocenou situaci nesou především lídři ODS Mirek Topolánek a TOP 09 Miroslav Kalousek. Věříme, že Sněmovna i Senát projednají a schválí vládní předlohu v co nejkratších možných lhůtách a vyzýváme prezidenta republiky Václava Klause, aby pak bezodkladně schválený zákon podepsal a přispěl tak ke zklidnění situace.

Obracíme se rovněž na odboráře v dopravě, i když respektujeme oprávněnost jejich požadavků, aby důkladně zvážili formu i rozsah případných protestních akcí. Připomínáme, že to byli hejtmanky a hejtmani, kdo s Vládou ČR vyjednal 10-ti leté memorandum o financování regionální železniční dopravy a následně jsme železničním odborářům zajistili prostřednictvím víceletých smluv mezi kraji a ČD jistotu zachování pracovních mist.

Za hejtmanky a hejtmany ČR
Michal Hašek, předseda Asociace krajů ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama