JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2023 18:09:00

Onálepkovat desítky tisíc občanů vlastního státu není fér

Onálepkovat desítky tisíc občanů vlastního státu není fér

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k reakci prezidenta Pavla na oficiální informace o sobotní demonstraci během návštěvy Slovenska

 Výrok pana prezidenta Pavla v dnešní bratislavské diskusi nepovažuji za šťastný. Onálepkovat desítky tisíc občanů vlastního státu na základě incidentu několika desítek militantních lidí po skončení demonstrace není fér.

Jsem přesvědčen, že drtivá většina účastníků sobotní demonstrace na Václavském náměstí přišla vyjádřit svůj nesouhlasný názor na nynější vládní politiku. Nepřišli se rvát s Policií ČR či páchat výtržnosti. Asi jsou teď sami překvapeni, v co se závěr demonstrace zvrhl, jak to celé bylo nešťastně komentováno svolavatelem a dnes vysvětleno Policií ČR.

Pro všechny naštvané lidi, kteří se však nechtějí stát jen kulisami či diváky v něčí hře, mám doporučení. Občansky se angažovat je správné, chce to v dnešní době kuráž. A jen doufám, že stejnou kuráž konečně najde tradiční česká levice a také odbory.

Není normální, aby v tak sociálně a ekonomicky napjaté době provozovaly jen kabinetní politiku nebo jen rozesílaly bezzubé tiskové zprávy, které většinou končí v redakčních spamech či rovnou koších, protože už nikoho nezajímají.

Oživit skutečnou levici bez liberálních miliardářů v pozadí a zaktivizovat odbory chce spolek Nespokojení. Připojíte se i vy? Pro další informace mrkněte ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama