JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.08.2020 10:08:42

"ANTLON" ZA 5.400.000,- KORUN…? :-)

"ANTLON" ZA 5.400.000,- KORUN…? :-)

Ale kdepak…! :-) Pro nás je to sice už 13 let pomocník „za všechny prachy“ – ale ta číslovka znamená státní příspěvek v případě mého/našeho vítězství v senátních volbách.

Za každý rok mandátu senátora (i poslance) dostávají totiž politické subjekty 900 000 Kč ročně. Naše hnutí ZA OBČANY (Za občany) nepotřebuje žádný stranický sekretariát, natož přebujelý administrativní aparát, tedy žádné „provozní peníze“, takže takřka pět a půl miliónu by bylo pouze a jen PRO OBČANY (voliče) z našeho senátního obvodu. :-)

Stejně „laděn“ je i jediný náš billboard a malé bannery, které můžete potkávat na svých cestách po regionu – a naši Pojízdnou senátorskou kancelář zvanou „Antlon“ rovněž :-)

Mějte šťastnou cestu kamkoliv třeba i pěšky – a my se těšíme na další osobní setká(vá)ní…! :-) ) 

Váš Mirek Antl

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama