JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2014 21:33:57

Mládežnický fotbal na Rychnovsku opět pod záštitou senátora Antla

Mládežnický fotbal na Rychnovsku opět pod záštitou senátora Antla

Okresní přebor mladších a starších přípravek na Rychnovsku se v sezóně 2013 - 2014 hrál pod záštitou a za finanční podpory senátora JUDr. Miroslava Antla. Model se osvědčil, a tak se okresní výbor domluvil s panem senátorem na další spolupráci.

Z brožury OFS Rychnov n.Kn.:

   Miroslav Antl je známý svým kladným vztahem ke sportu a podporou mládeže zejména v oblasti kolektivních sportů. „Já jsem hrál od malička basketbal, ale basketbalové oddíly bychom v rychnovském okrese spočítali na prstech jedné ruky. Nejmasovějším kolektivním sportem je fotbal, a tak moje podpora směřuje zejména tímto směrem,“ vysvětlil Miroslav Antl.

  A podpora okresních mládežnických soutěží se hned v lednu 2014 rozrostla o další spolupráci s OFS. Při vyhlášení „Nejúspěšnějších sportovců roku 2013“ nechyběl mezi oceněnými ani okresní fotbalový výběr U12, který byl oceněný za své výsledky v soutěži okresních výběrů.

  Při slavnostním vyhlášení předal Miroslav Antl  trenéru Rudolfovi Procházkovi zvláštní dar v podobě zdravotních pomůcek v hodnotě 5000 Kč. „V mém daru najdete různé tejpovací pásky, syntetické ledy, chladící gely, prostě věci, které bych vám přál, abyste nemuseli nikdy používat, ale všichni víme, že realita u sportovců je jiná,“ okomentoval dary Miroslav Antl.

  V následném rozhovoru se zrodila další spolupráce a Fond Miroslava Antla podpořil okresní výběr ještě částkou 10 000 Kč na nákup teplákových bund pro důstojnou reprezentaci okresu ve finálovém turnaji v Hluku. A reprezentace to byla více než důstojná, kluci v moravském Hluku obsadili skvělé 2. místo (viz fotografie na titulní straně). Miroslav Antl: „Z výsledku kluků mám obrovskou radost a hned jsem trenéru Procházkovi gratuloval. Škoda, že mě nemoc neumožnila zúčastnit se závěrečné akce tohoto výběru a všem hráčům, trenérům a rodičům poděkovat osobně. Ale jsme v kontaktu a přeji klukům, aby jim vydrželo zdraví a fotbal či další sport je bavil jako doposud!“ 

Naše poslední články o regionálním fotbalu:

28.06.2014 : Záštita nad 20. ročníkem Vršovan cupu

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/287-20-rocnik-fotbaloveho-vrsovan-cupu-pod-zastitou-senatora-antla/

07.06.2014 : Finále okresního přeboru starších přípravek v Borohrádku

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/271-sobota-v-regionu-pojizdna-senatorska-kancelar-na-cestach/

06.06.2014 : Závěrečná akce okresního výběru U 12

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/268-vyber-fotbalistu-u12-uzavrel-uspesnou-sezonu/

01.05.2014: Blahopřání okresnímu výběru U 12

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/252-blahoprejeme-okresnimu-vyberu-ofs-u12-k-postupu-do-republikoveho-semifinale/

15.03.2014 : Fotbalový aktiv v Česticích

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/225-senator-antl-na-fotbalovem-aktivu-oddilu-rychnovska/

31.1.2014 : Ocenění nejúspěšnějších sportovců Rychnovska

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/203-necekane-dary-od-senatora-antla-pri-ocenovani-nejuspesnejsich-sportovcu-roku-2013-na-rychnovsku/

24.1. 2014 : Galavečer krajského fotbalu

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/195-4-galavecer-krajskeho-fotbalu-v-rychnove-nad-kneznou-se-vydaril/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama