JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2015 17:04:53

Opět v Kvasinách: 19.ročník turnaje přehazované mentálně postižených sportovců

Opět v Kvasinách: 19.ročník turnaje přehazované mentálně postižených sportovců

Začátek září není spojený jen s nástupem dětí do škol, ale i s tradiční akcí, jež se zúčastňujeme na volejbalových kurtech v Kvasinách.

Je jím turnaj mentálně postižených sportovců v přehazované, který již 19. rokem pořádá Ústav sociální péče v Kvasinách.

Pro nás je to vždy příjemně strávené odpoledne s přidanou hodnotou. Tou je milé setkání s pořadateli, podporovateli, ale i zajímavými hosty. Vzpomeňme před dvěma lety na setkání s badmintonovým reprezentantem Petrem Koukalem, vloni jsme přijeli se Standou Motlem a letos jsme poznali mladého slovenského tenistu Martina Blaška s jeho přítelkyní Anuchkou.

A jak hodnotil pro Orlický net páteční návštěvu senátor Miroslav Antl?

 „ I letošní ročník se vydařil. A to díky skvělé práci organizátorů turnaje, nadšení sportovců i jejich nefalšované radosti ze hry a z cen. A vyšlo i počasí, které bylo nejisté. Oceňuji i profesionálně provedené ukázky v provedení olomouckých vojenských policistů, které zpestřily vydařený (a pro mne odpočinkový pohodový) závěr pracovního týdne. Velice mile mne překvapili slovenský tenista Martin Blaško se svou přítelkyní, a to zejména svým příjemným vystupováním, skromností, otevřeností a bezprostředností. Prožili jsme s nimi přínosné odpoledne a večer, dozvěděli se spoustu zajímavostí ze světa tenisu - a měli možnost vidět hrát Martina coby profesionálního tenistu. Byla radost s nimi povídat - a na nich, že jsou rovněž spokojeni, když nakonec ani nespěchali do Bratislavy, kam se ještě v noci museli přepravit. Setkání s nimi nás velice obohatilo, tenista Martin nás zaujal natolik, že ode dneška budeme sledovat jeho další vývoj a postup, resp. vzestup, na světovém tenisovém žebříčku.

   Vás, Martine Fletchere, obdivuji za to, jak dovedete získat zajímavé lidi na Vaši sportovní akci a tam je propojit s dalšími návštěvníky. A závěrem je nutno poděkovat i místním volejbalovým veteránům, bez nichž si akci nedovedu představit...

   S velkou úctou ke všem organizátorům a pomocníkům se budeme rádi vracet na další akce - a samozřejmě je opět finančně podpoříme...!”

  

Celý článek o přehazované na Orlickém netu:

 http://www.orlicky.net/?id_zpravy=13684298901441533992

 A také další fotografie v naší galerii:

 http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/425-prehazovana-v-kvasinach-2015

 Příští víkend nás čekají dvě akce hasičů na Pardubicku i Rychnovsku a také trocha sportu v Hradci Králové. A kdo jste z Choceňska, zveme Vás v pátek 11. září od 18.30 hod na besedu Miroslava Antla se Stanislavem Motlem do Dobříkova. Téma? Sláva a prokletí Lídy Baarové.

 Přejeme pohodové zářijové dny a těšíme se na Vás.

 Posádka Pojízdné senátorské kanceláře Antlon

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama