JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2018 20:57:16

POJÍZDNÁ SENÁTORSKÁ KANCELÁŘ MÁ NOVOU TVÁŘ

POJÍZDNÁ SENÁTORSKÁ KANCELÁŘ MÁ NOVOU TVÁŘ

aneb jak jsme „plasticky operovali“ ANTLONA :-)

 Pohled do rodného listu naší Pojízdné senátorské kanceláře zvané "ANTLON" uvádí datum první registrace 13.06.1990. V polovině června jsme tedy oslavili 28. narozeniny a jako dárek jsme našemu oslavenci opravili tvář a vlastně celou hlavu (čti: kabinu) :-) A v nové úpravě jsme o víkendu poprvé vyrazili do regionu.

Fakt moc děkujeme Romanovi, Zdenkovi a Karlovi, kteří vše zrealizovali a odvedli skvělou práci…!

Škoda jen, že nemáme na opravu Antlona celého, utratili bychom tím finance, kterými podporujeme regionální akce - a to samozřejmě nechceme.

I tak myslíme, že nám Antlon „kosmeticky“ zkrásněl :-) Ostatně i on musí zůstat fit, oslavit s námi třicátiny, poté „Kristovy léta“ – a dožít se s námi (ve zdraví a v „autopohodě“) i „abrahámovin“  :-)

Tak na viděnou na prázdninových cestách po regionu – a Vy buďte zdraví v jakémkoliv věku!

Mirek Antl

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama