JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2010 1:57:27

Právě vyšel Senátorský zpravodaj

Právě vyšel Senátorský zpravodaj

Dne 5.ledna 2010 vyšel Senátorský zpravodaj JUDr. Miroslava Antla. Miroslav Antl tak na osmi stranách těchto „novin“ bilancuje své jednoroční působení ve funkcí senátora.

Zpravodaj byl vytištěn v nákladu 20 000 ks – a je zdarma. Prostřednictvím České pošty je distribuován do všech 136 měst a obcí v našem senátním obvodě. Vzhledem ke vysokým finančním nákladům na výrobu a distribuci Zpravodaje (v našem obvodu cca 54 000 doručovacích stránek), prosíme tímto vážené občany našeho regionu, aby Zpravodaj zapůjčili svým sousedům a známým. Výběr doručovacích adres byl náhodný – a nevyjadřuje tedy vztah pana senátora ke konkrétním osobám :-)
Zpravodaj si také můžete zdarma stáhnout ve formátu pdf zde. Senátorský zpravodaj JUDr. Miroslava Antla
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama