JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2018 16:24:25

Rychnovské nemocnici se vedení kraje intenzivně věnuje

Rychnovské nemocnici se vedení kraje intenzivně věnuje

19.2.2018 - Hradec Králové. Radní Královéhradeckého kraje jednali se senátorem za Rychnovsko Miroslavem Antlem o plánech a budoucím rozvoji nemocnice v Rychnově nad Kněžnou, přičemž se zabývali i současnou personální situací.

 Zdůraznili, že vedení kraje tuto nemocnici podporuje a dělá vše pro zajištění poskytování řádné zdravotnické péče na Rychnovsku. Přípravy k modernizaci zdejších prostor akutní zdravotní péče za celkem 380 milionů korun pokračují.

Vyjádření Miroslava Antla k jednání s radními Královéhradeckého kraje:

„V návaznosti na zprávu o jednání s premiérem Andrejem Babišem uveřejněnou na mých webových stránkách i facebooku a následné diskusi k příspěvku pod článkem na FB Vás informuji o tom, že jsem se v pondělí 19. února 2018 odpoledne sešel s krajskými radními Královéhradeckého kraje, s vedením Zdravotního holdingu KHK, Oblastní nemocnice Náchod i rychnovské nemocnice. Pan hejtman, jeho náměstek pro zdravotnictví i další radní přítomné ujistili, že s výstavbou rychnovské nemocnice počítají, zabývají se i odměňováním lékařů a zdravotních sester, jejichž práce se velice váží, a oceňují i jejich pracovní nasazení při poskytování zdravotnické péče. Případné dílčí problémy jsou připraveni řešit…

Tolik jako ujištění, že se zdravotnictvím stále intenzivně zabýváme - všichni. A já jako Váš senátor tímto děkuji panu hejtmanovi Jiřímu Štěpánovi za „operativní“ svolání mimořádného jednání Krajské rady, jakož i za jeho přístup k „věci“ – a všem za nefalšovaný zájem o Rychnovsko i za jejich vstřícnost, s jakou k dnešnímu stominutovému pracovnímu setkání přistoupili!“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama