JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2015 9:08:25

Senátor Antl opět vylosoval výherce soutěže NCBI

Senátor Antl opět vylosoval výherce soutěže NCBI

Čestný předseda Poradního výboru Národního centra bezpečnějšího internetu senátor JUDr. Miroslav Antl (stejně jako v předchozích letech) vylosoval dne 28. dubna 2015 výherce cen v každoroční soutěži, pořádané ke Dni bezpečnějšího internetu 2015.

Losování proběhlo v Zeleném salonku Kolovratského paláce Senátu Parlamentu ČR – a aktivně se ho zúčastnil ing. Jiří Palyza výkonný ředitel Národního centra bezpečnějšího internetu (NCBI) za dozoru strategického ředitele NCBI PhDr. Zdeňka M. Záliše. Další podrobnosti k soutěži, jakož i seznam vylosovaných výherců, najdete na webových stránkách NCBI, resp. na webu jednoho z projektů NCBI = Safer internet CZ:

http://www.saferinternet.cz/aktuality/517-losovali-jsme-vyherce-cen-v-soutezi-ke-dni-bezpecnejsiho-internetu-2015-–-vsem-vyhercum-gratulujeme.html

Letos se soutěže zúčastnilo celkem 48 organizací ze všech koutů České republiky. Je škoda, že se do této soutěže nezapojila žádná ze škol, knihoven, neziskových či jiných organizací, tedy vůbec nikdo v rámci senátního obvodu číslo 48. Podmínky byly přitom jednoduché – a ceny zajímavé.

http://www.saferinternet.cz/den-bezpecnejsiho-internetu/sid-2015/index.php

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama