JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2010 1:31:30

Senátor JUDr. Miroslav Antl zveřejnil úplné znění nového trestního zákoníku

Senátor JUDr. Miroslav Antl zveřejnil úplné znění nového trestního zákoníku

24.8.2009 - Senátor JUDr. Miroslav Antl zveřejnil úplné znění nového trestního zákoníkuÚplné znění nového TRESTNÍHO ZÁKONÍKU = zákona číslo 40/2009 Sb. ze dne 8.1.2009

 

Po podpisu novely nového trestního zákoníku prezidentem Václavem Klausem dne 12.srpna 2009 vstoupil v platnost novelizovaný trestní zákoník č. 40/2009 Sb., který bude účinným od 1.ledna 2010. Jde o zcela nový trestní zákoník, nadto včas novelizovaný. Protože jde o naprosto zásadní změny trestního práva hmotného, a to po 48 letech, připravil senátor JUDr. Miroslav Antl již nyní úplné znění tohoto nového a již platného trestního zákoníku, a to po zapracování novelizačních ustanovení do tohoto rekodifikovaného zcela zásadního trestněprávního předpisu.
„Chci umožnit státním zástupcům, soudcům a policistům, ale i advokátům - i nám (trestněprávním) pedagogům, připravit se na zásadní změny v trestním právu hmotném, které nás očekávají již za čtyři měsíce. Věřte, že to bude náročné studium…“, říká senátor JUDr. Miroslav Antl. Nové úplné znění trestního zákoníku si mohou zájemci bezplatně stáhnout na stránkách www.miroslavantl.cz resp. http://www.miroslavantl.cz/index.php/trestni-zakonik/uplne-zneni-noveho-trestniho-zakoniku
Ostatně kompletní úplné znění nového trestního zákoníku připravil senátor JUDr. Miroslav Antl i pro stovky „svých“ studentů, kteří u něho studují trestní právo – a rozdílně od ostatních s tímto materiálem musí začít pracovat již od měsíce září 2009 v rámci nového školního roku.
„Věřím tomu, že tuto náročnou studijní materii společně zvládneme…“, dodává JUDr. Miroslav Antl (i jako vysokoškolský pedagog).

Úplné znění nového a novelizovaného trestního zákoníku účinného od 1.ledna 2010

Úplné znění nového a novelizovaného trestního zákoníku účinného od 1.ledna 2010  

Trestní zákoník vyjádření Antl

Trestní zákoník vyjádření Antl

Trestní zákoník novela poznámky Antl

Trestní zákoník novela poznámky Antl 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama