JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2020 15:33:28 - Pekař z Náchoda

Kniha

Dobrý den, pane doktore,

v rozhovoru pro Denik.cz jste se vyjádřil, že připravujete knihu Gaunery v politice nám rád. Jelikož pozadí krajské politiky ČSSD moc dobře znám, tak se těším na její vydání a právě bych se chtěl zeptat, kdy chystáte její vydání? Stihne se to ještě před krajskými volbami? Už se nemůžu dočkat, protože vím, že tam zazní plno pravdy o kterých je potřeba, aby lidé věděli.
Jinak Vám držím palce. Už jen to, že peníze, které získáte za mandát, dáte na potřebné věci, ukazuje, jaký jste charakter. Mám Vás rád, držte se a do senátních voleb úspěchů úplně nejvíc.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2020 10:18:48 - JUDr. Miroslav Antl
 Zdravím Vás do Náchoda

- a především děkuji za Vaše milá slova i podporu…!

Pokud jde o knihu o gaunerech v politice, avizovanou v rozhovoru pro Deník (https://rychnovsky.denik.cz/nazory_region/miroslav-antl-krajsky-zastupitel-senator-prokurator-rozhovor100620.html, slíbil jsem („rukoudáním“) předsedovi našeho Senátorského klubu ČSSD ing. Petru Víchovi, jehož si velmi vážím, že před těmito volbami knihu nevydám, abych neovlivnil jejich výsledek zejména v neprospěch sociálních demokratů. To jsem ještě netušil, že zejména jejich „krajský náčelník KHK“ poslanec Jan Birke se uchýlí k nechutným výpadům a urážkám vůči mně. My jsme tedy namísto této knihy aktualizovali původní knihu „Gaunery nemám rád“ a začínáme ji rozdávat občanům „mého“ volebního obvodu.

A protože s příchodem audioknih už neplatí citát římského spisovatele Aulia Gellia: “Libri muti magistri sunt“ (tj. Knihy jsou němí učitelé), bude zdarma k dispozici i její audio-verze, kterou nám výborně namluvil kamarád David Suchařípa. „Benefitem“ tam bude i náš rozhovor se spisovatelem Stanislavem Motlem jako „Doslov“…

Takže další knihu vydáme po volbách senátních, resp. před volbami poslaneckými, kdy dohoda padne - a předvolební kampaň možná přinese další její „kapitolu“…

Znovu děkuji – přeji Vám úspěšné a přitom zdravé a pohodové (tý)dny…! J

Mirek Antl