JUDr. Naděžda Kratochvílová

  • R2014
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2014 8:32:03

Cyklistka - RESTART 2014 podporuje rekreační jízdu na kole

Cyklistka - RESTART 2014 podporuje rekreační jízdu na kole

Praha 5 neplní pouze roli sociálně–ekonomické silné městské části. Dlouhodobě jsou zde podporovány i kulturní a sportovní činnosti. Hnutí RESTART 2014 chce podpořit vznik sportovního okruhu pro cyklisty. Počítá se s využitím městské lokality Cibulky.

“Cyklistika se pomalu stává národním fenoménem, nejinak je tomu i mezi námi na Praze 5. Nicméně doposud naše městská část nenabízela právě pro vyžití rekreačních cyklistů vhodné podmínky. To bychom rádi změnili podporou projektu nového cyklistického okruhu na Pětce,” popisuje záměr JUDr. Naďa Kratochvílová, místostarostka Prahy 5 z hnutí RESTART 2014.

Hnutí RESTART 2014 by v nadcházejícím volebním období rádo podpořilo investice do cyklodopravy. Nejen že cyklistika má pozitivní efekt pro lidské zdraví, sekundárně se jedná i o dopravní alternativu k pohybu pomocí automobilu. Přestože se pravděpodobně nedá počítat s masovějším přechodem lidí k pohybu na kole, i malý příspěvek ke zlepšení životního prostředí v městské části Praha 5 by byl cenný.

„V tuto chvíli se uvažuje o vzniku cyklistického centra zejména v lokalitě na Cibulce. Mohl by zde vyrůst právě nový cyklistický okruh zaměřený na rekreační sportovce. Již jsme oslovili profesionály ze sdružení, které se výstavbou sportovních center zabývají. Inspiraci lze hledat například u republikově oblíbených sportovišť typu Singltrek pod Smrkem,“ řekla za hnutí RESTART 2014 JUDr. Naďa Kratochvílová, která za hnutí kandiduje v nadcházejících komunálních volbách na Praze 5.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama