JUDr. Naděžda Kratochvílová

  • R2014
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2014 9:05:39

RESTART 2014 podporuje novou poštu na Barrandově

RESTART 2014 podporuje novou poštu na Barrandově

Jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících částí nejen pražské páté městské části, ale celého hlavního města, je oblast sídliště Barrandov a okolí.

Stavební výstavba  a celkový rozvoj lokality přináší i vliv rostoucího počtu obyvatel. Jedním z problémů ovšem je dlouhodobě poddimenzovaná kapacita služeb České pošty. Hnutí RESTART 2014 se chce zasadit o vznik nového poštovního úřadu na Barrandově.

“Zpětná vazba obyvatel oblasti Barrandova je již několik let jednoznačná. Místní pošta kapacitně nestíhá uspokojovat potřeby obyvatelstva, jsou zde dlouhé čekací a obslužné doby na vyřízení žádostí obyvatel. Místní pošta je přetížená a tento problém je třeba řešit,” popsala situaci pobočky pošty číslo 52, která je na Praze 5 - Barrandově, Tilleho náměstí 792/2, JUDr. Naďa Kratochvílová, místostarostka Prahy 5 z hnutí RESTART 2014.

Stížnosti místních se poměrně shodují, většinou na poště místo 6 dostupných přepážek fungují zhruba tři až čtyři, kde se tvoří fronty. Čekací doby na obsloužení jsou nezřídka kdy delší než 30 minut. Počítejte spíše s delší časovou prodlevou. Stále se navyšující počet obyvatel okolní zástavby indikuje, že se problém nedaří řešit a spíše se prohlubuje.

“Nespokojenost místních je na místě, Barrandov je rychle rostoucí lokalitou, kde jsme za celé minulé čtyři roky dokázali posunout hodně věcí dopředu, rekonstrukce a zateplení školských zařízení, revitalizace sportovišť a parků. Nyní bychom se za hnutí RESTART 2014 rádi zasadili o otevření druhé pobočky pošty na Barrandově. Lokalita si to určitě zaslouží,” charakterizuje plány hnutí RESTART 2014 JUDr. Naďa Kratochvílová, která za hnutí kandiduje v nadcházejících komunálních volbách na Praze 5.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama