JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2021 7:39:00

Co den, to nový rybník

Co den, to nový rybník

Komentář na facebookovém profilu k zadržování vody v krajině.

Co den, to nový rybník. I tímto projektem začala ČSSD před časem řešit  boj proti suchu. Řešíme vodu a hospodaření s ní. Brzy může její nedostatek ohrozit běžný život obyčejných lidí. Pitné vody musí být vždycky dost! Obnovujeme a budujeme nové tůně a mokřady (k tomu přidávám odkaz). Chceme budovat malé, ale efektivní vodní nádrže místo obrovských vodních ploch. Je také moc důležité, aby zemědělci i další respektovali základní pravidla tak, aby voda při deštích krajinou jen neprotékala. Nesmí se zapomínat na remízky, zmenšování nekonečných lánů nebo vhodnou výstavbu.

Děláme všechno pro to, aby v naší krajině zůstala voda. Neumím si ani představit, že bych jednou svým dětem musel vysvětlit, proč jsme nechali vyschnout rybníky - zejména jako Jihočech.

Co si o zadržování vody v krajině myslíte vy? 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama