JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2013 14:19:06 - Petrlík

KSČ..M je zatížena mnoha kausami, například Dolejš, Vy, Ransdorf, Semelová..!

Pane Ondráčku, proč nejdete do vlády? Já se na to těším, protože až tam budete, poznají i mladší ročníky co jste opravdu zač. Jděte prosím do vlády co nejrychleji! Ano? S Ano? Mylsíte, že strana která chce aby ČR vystoupila z NATO, má členy, kteří uctívají Stalina a Gottwalda jako boha, kteří hlásají třídní boj, strana jejíž předseda vyhrožuje velkým firmám daněmi a nevadí mu pokud by se na základě toho přestěhovali jinam, myslíte, že taková KSČ...M je bez kaus. Kausy má KSČ..M jak ekonomické (Dolejš, Haló noviny, Nové sídlo ve Vysočanech, vlastní majetek, tak i politické (Semelová, Vy, Grebeníček, Ransdorf...)i osobní jejich členů (porážení lidí na přechodech, dluhy, exekuce...). Nicméně podle mne do vlády nechcete, protože vás tam nechtějí voliči a také se bojíte, že by lidé poznali co jste za zlo. Vám je prostě dobře. Někdy je vás trochu méně, jindy trochu více v parlamentu je teplo, jídlo za babku, tak proč do vlády? Protože čím hůře, tím lépe, PROTO nechcete nyní do vlády?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2014 19:12:55 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Do vlády nejdeme proto, protože koalice se tvoří po volbách a o jejím vytvoření vyjednává vítězná politická strana, tedy ČSSD. Zda Vámi zmiňované kauzy jsou kauzami poškozující KSČM ponechávám na rozhodnutí občanů - voličů.