JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2021 10:35:40 - Comrade

Pár doplňujících otázek

Řekl jste, že se necítíte jako marxista ani jako stalinista. Což samozřejmě chápu, že se nechcete nějak škatulkovat. Na mě v posledních dnech působíte jako nejvýraznější osobnost se stejnými názory jako mám já, jakožto marxista. I když - v tom průmyslu bychom se neshodli. Já bych to zavřel. Všechno. Na 2-3 týdny a pak postupně rozvolňoval.

Nicméně k jádru věci. Jste pro progresivní zdaňování? Jste pro zrušení dědického práva (narovnání společnosti)? Jste pro státní centrální banku - u které by bylo možné, že i občané budou moci žádat o úvěry, či ostatní produkty (bankovní monopol v rukou státu)? Jste pro vytvoření továren/podniků v rukou státu s průhledným financováním? Co říkáte na myšlenku toho, že by nově zvolení poslanci KSČM šli do PS za průměrnou mzdu (zbytek na transparentní účet - tento krok by měl x pozitivních důsledků).

Děkuji a chci Vám vyjádřit obrovskou podporu!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2021 14:00:50 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za doplňující dotazy. Týden zavřené ekonomiky znamená minus dalších cca 250 mld. Násobte to počty týdnů a zhodnoťte ekonomické možnosti země.Progresivní zdanění - ano, zrušení dědického práva nevím co tím přesně myslíte, státní banka - ano, státní podniky - ano, průměrná mzda poslance - ne. Jde mi o to mít zde odborníky, kteří pracují bez ohledu na čas a osobní volno a na průměrné zaměstnance.