JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2013 17:02:22

Po OKD vráží kudlu do zad Ostravska i Eurovia

Po OKD vráží kudlu do zad Ostravska i Eurovia

Dálnice D47 má zásadní nedostatky a podle expertů hrozí, že se část už zprovozněné dálnice bude muset zbourat. Sondy objevily, že chybí jedna vrstva, konkrétně kamenná drť pod asfaltem. Oznámilo to dnes ministerstvo dopravy.

Náměstek moravskoslezského hejtmana Daniel Havlík pro server Novinky.cz zcela správně řekl, že by zbourání úseku D47 znamenalo by to pro Ostravu katastrofu. Rozvoje regionu se dotklo už před měsícem avizované zavření dolu Paskov, které přinese ztrátu několika tisíců pracovních míst.

Jen bych chtěl připomenout, že to byl mnou dosazený šéf ŘSD René Poruba, který rozjel tažení za nápravu D47 a než stihl podat arbitráže, můj nástupce ministr Pavel Dobeš jej z funkce odvolal. Nejvíc mě ale šokuje vyjádření zástupců společnosti Eurovia, kteří považují "provedení vrtů" za předvolební boj. No alespoň je patrné, na čí straně Eurovia stojí a proč musel Poruba pryč.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama