Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2019 6:31:00

Spolupráce s Nadací ČEZ je pro nás nesmírně důležitá

Spolupráce s Nadací ČEZ je pro nás nesmírně důležitá

Za účasti starosty města Jana Birke, místostarostů Jana Čtvrtečky, Pavly Maršíkové a Františka Majera a paní Šárky Beránkové z Nadace ČEZ se uskutečnilo slavnostní otevření nového „oranžového" hřiště v ulici Myslbekova.

 A nechyběli ani ti nejmenší z této části Náchoda, kteří budou hřiště využívat.

  Začátek celé akce se datuje 11. září 2018, kdy byla podána žádost na Nadaci ČEZ na projekt s názvem „Oranžové hřiště Myslbekova - Náchod". Město Náchod s žádostí uspělo a 10. ledna 2019 byla podepsána s Nadací ČEZ Smlouva o poskytnutí nadačního příspěvku. Firma B plus P spol. s.r.o., Červený Kostelec, pak byla vybrána jako zhotovitel nového sportoviště pro věkovou kategorii náctiletých a dospělých. Jeho výstavba probíhala v březnu a dubnu letošního roku.

Sportoviště je umístěno na pozemku mezi panelovými domy v ulici Bílkova a Myslbekova. Plocha tvořená zelení nebyla využívána, dnes je díky investici města Náchoda a příspěvku Nadace ČEZ nyní na tomto prostranství vybudováno sportovní hřiště s použitím moderních a atraktivních cvičebních sestav Street WorkOut a Outdoor Fitness. Tyto druhy cvičebního nářadí a zařízení napomohou mládeži a dospělým k lepší fyzické zdatnosti. Celkové finanční náklady činí 258 206 korun, z toho 150000 korun bude hrazeno Nadací ČEZ.

„Spolupráce s Nadací ČEZ je pro nás nesmírně důležitá, již několik let se nám právě díky jejím díky příspěvkům daří modernizovat hřiště v různých částech Náchoda. Pevně doufám, že ani toto hřiště není poslední," dodal starosta Jan Birke.

Realizaci projektu „Oranžové hřiště Myslbekova - Náchod" podpořila Nadace ČEZ ve výši 150 000 korun prostřednictvím grantového řízení Oranžové hřiště.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama